Home

Projektet e realizuara nga qendra Res Publica janë:

  • “Ndihmë ligjore për individë dhe grupe në nevojë” – Fondacioni për Shoqërinë e Hapur për Shqipërinë, OSFA
  • “Toleranca dhe diversiteti parime që garantojnë barazinë e qytetarëve“ – Fondacioni për Shoqërinë e Hapur për Shqipërinë, OSFA
  • “Ndihmë juridike, lobim dhe krijim praktikash gjyqësore në ndihmë të grupeve në nevojë.“ – Fondacioni për Shoqërinë e Hapur për Shqipërinë, OSFA
  • “Akses në drejtësi për vajzat dhe gratë rome dhe banoreve të zonave rurale“ – Banka Boterore
  • “Liria e fjalës“ National Endowment for Democracy
  • “Forcimi i përgjegjshmërisë publike dhe sundimit të ligjit në Shqipëri lidhur me dhënien e dokumentave zyrtare“ – OSI Hungary
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s