Home

Yllka Lamçe – Drejtor Ekzekutiv

Edukimi:

 • Diplomuar me titullin Jurist në vitin 2003, pranë Fakultetit të Drejtësisë, në Universitetin e Maceratas, Itali.
 • Master për “Bashkëpunimin dhe Zhvillimin në Zonën Euro-Mesdhetare”, pranë Fakultetit të Shkencave Politike, Universiteti i Maceratas, Itali (2004).
 • Nis studimet për doktoraturë në temën “Histori, politikë dhe institucione të zonës euro-mesdhetare në epokën bashkëkohore” pranë Departamentit të së Drejtës Publike dhe Teorisë së Qeverisjes, Universiteti i Maceratas, Itali (2010 – aktualisht)
 • Përvoja profesionale:
 • Drejtore Ekzekutive e qendrës “Res Publica” (2010 – aktualisht)
 • Lektore në lëndën “E Drejtë Kushtetuese” pranë Fakultetit Juridik në Universitetin “Marin Barleti” Tiranë (2008 – 2009)
 • Asistente lektore në lëndët “E Drejtë Kushtetuese” dhe “Teknikë Legjislative” (2007-2008)
 • Asistente lektore në lëndët “Bazat e së Drejtës” dhe “Teori e Shtetit dhe e të Drejtës” (2005-2007)
 • Këshilltare ligjore në Universitetin UFO, Tiranë (2008)
 • Këshilltare ligjore për korporatat (2005 – 2007)
 • Asistente në zyrën ligjore “Hasko” (2004)

Dorian Matlija – Zv.Drejtor Ekzekutiv

Edukimi:

 • Diplomuar me titullin Jurist në vitin 1999, në Fakultetin e Drejtësisë pranë Universitetit të Tiranës ;

Përvoja profesionale:

 • Zv.Drejtor Ekzekutiv i qendrës Res Publica (2010 – aktualisht)
 • Avokat, studio ligjore “Matlija”, Tiranë (2004 – aktualisht)
 • Drejtor i Drejtorisë Juridike në Radiotelevizionin Shqiptar (2002-2005)
 • Jurist në Drejtorinë Juridike në Radiotelevizionin Shqiptar (1999-2002)

Andi Kananaj – Drejtor i Komunikimit

Edukimi:

 • Diplomuar me titullin Jurist në vitin 2002, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës;
 • Studime në Fakultetin e Ligjit në Universitetin e Maceratas në Itali në vitet 1997-2002.

Përvoja profesionale:

 • Drejtor i Komunikimit i qendrës Res Publica (2010 – aktualisht)
 • Anëtar i Dhomës Kombëtare të Avokatëve (2009 – aktualisht);
 • Jurist pranë Lëvizjes Mjaft! (2006 – 2009);
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s