Home

Aplikimi online, duket se ofron një seri avantazhesh. Së pari krijon premisat për të kërkuar ndihmë nga çdo zonë e Shqipërisë, duke rritur kësisoj diapazonin e alplikuesve të qendrës Res Publica. Një tjetër avantazh është ai i kohës së kursyer për të dyja palët. Si aplikuesit, të cilit nuk do t’i duhet të marrë rrugën deri në zyrat tona, por edhe stafit i krijon hapësirat për të marrë në konsideratë më shumë aplikues në të njëjtën kohë. Tjetër përparësi e aplikimit online është dhe ruajtja e fshehtësisë në rastet kur kjo është e nevojshme. Duke parë përparësitë dhe faktin se kjo mënyrë e re pune sidoqoftë nuk krijon pengesa për mënyrën tradicionale, Res Publica vendosi që të krijojë në webin e saj hapsirën për aplikim nga interneti, shërbim i cili do të aktivizohet së shpejti.

Advertisements

One thought on “Aplikimi online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s