Home

Gjatë kryerjes së veprimtarisë së përditshme Res Publica ofron edhe një program për praktikën studentore dhe klinikë ligjore. Deri më sot pranë qendrës Res Publica kanë pasur mundësinë të kryejnë internshipin një numër i konsiderueshëm studentësh.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s