Home

Sot Shoqata e Familjarëve të Viktimave të Gërdecit dhe një listë prej 70 të dëmtuarish nga shpërthimi i Gërdecit më 15 mars 2008, po kërkojnë nga Kryeprokurorja Ina Rama që të nisë gjykimin ndaj Fatmir Mediut pasi që sot hyjnë në fuqi ndryshimet kushtetuese mbi kufizimin e imunitetit të deputetëve. 

Lidhur me këtë ngjarje, Res Publica dëshiron të njihet me opinionin tuaj nëse keni ose jo besim se Ina Rama do të ketë vullnetin të nisë këtë proces përpara se të mbarojë mandatin, apo përpara ndonjë largimi eventual nga detyra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s